Egyszerű keresés
|
Összetett keresés
|
Böngészés
|
Kosár
|
Súgó
Eg�szs�gtudom�ny - 2000. 44. �vf. 3. sz.
Kapcsolódó tételek
1.
A Clostridium botulinum törzsek tulajdonságai és elterjedtsége
2.
Kardiovaszkuláris rizikó tényezők tanulmányozása peri- és posztmenopauzában
3.
Mikrobiológiai ökológia
4.
Poliklórozott vegyületek előfordulása import élelmiszerekben Magyarországon
5.
Az élelmi rostok fermentációjából származó rövid-szénláncú zsírsavak vizsgálata
6.
Az élelmiszerbiztonság helyzete és a javítását célzó nemzeti és nemzetközi stratégiák
7.
Élelmiszerek mikotoxin szennyezettségének jelentősége, adatok a hazai szintekről
Mind kijelölve:
© Szoftver: NpSoft.hu - Adatbázis: GYEMSZI