Egyszerű keresés
|
Összetett keresés
|
Böngészés
|
Kosár
|
Súgó
�j Di�ta - 2022. 31. �vf. 3. sz.
Kapcsolódó tételek
1.
2-es típusú cukorbetegséggel élő idősek táplálkozási szokásai - betekintés a Biomarker Vizsgálat 2019 eredményeibe
2.
Crohn-betegség kizárásos diétája - a fenntartható enterális táplálás kiaknázatlan lehetőségei
3.
In Memoriam Prof. Dr. Barna Mária
4.
Külföldi hallgatók egészségmagatartásának és életmódbeli szokásainak felmérése a COVID-19-pandémia alatt
5.
Mikroműanyagok jelenléte az életünkben és az élelmiszereinkben : kell-e félnünk tőlük?
6.
A tej és a tejtermékek visszavezetése tehéntejfehérje-allergiás gyermekek számára "tejlétra"-módszerrel
7.
Tejsavbaktériumok fermentáció során termelt hasznos komponensei
8.
A váltott műszak kiváltotta cirkadián ritmuszavar kognitív következményei
9.
Összefoglaló dietetikusok számára a multimorbid, geriátriai betegek ellátásáról és kezeléséről szóló szakmai irányelvből
Mind kijelölve:
© Szoftver: NpSoft.hu - Adatbázis: GYEMSZI