Egyszerű keresés   |   Összetett keresés   |   Böngészés   |   Kosár   |   Súgó  

�j Di�ta - 2017. 26. �vf. 4. sz.
Kapcsolódó tételek



1.  10 dolog, amit a cékláról tudni kell
2.  A dietetikai tevékenység értékelése fekvőbeteg-ellátó intézményekben a személyi minimumfeltételek teljesülése tükrében
3.  Egészségfejlesztés, megelőzés az Életfa Egészségőrző Programban 2017-ben is
4.  Eredményes a gyermekkori elhízás visszaszorításáért indított GYERE Program
5.  Intézeti szintű tápláltságiállapot-felmérés, neurológiai betegek táplálási sajátosságai
6.  A malnutríció rizikószűrése a dietetikusi gyakorlatban
7.  Mesterséges eredetű élelmiszer-színezékek molekuláris epidemiológiai és epigenetikai vizsgálata
8.  Vastagbéldaganat kialakulásának rizikótényezői: a bélmikrobiom, a környezeti és genetikai tényezők kapcsolata

  Mind kijelölve: