Egyszerű keresés
|
Összetett keresés
|
Böngészés
|
Kosár
|
Súgó
�j Di�ta - 2017. 26. �vf. 4. sz.
Kapcsolódó tételek
1.
10 dolog, amit a cékláról tudni kell
2.
A dietetikai tevékenység értékelése fekvőbeteg-ellátó intézményekben a személyi minimumfeltételek teljesülése tükrében
3.
Egészségfejlesztés, megelőzés az Életfa Egészségőrző Programban 2017-ben is
4.
Eredményes a gyermekkori elhízás visszaszorításáért indított GYERE Program
5.
Intézeti szintű tápláltságiállapot-felmérés, neurológiai betegek táplálási sajátosságai
6.
A malnutríció rizikószűrése a dietetikusi gyakorlatban
7.
Mesterséges eredetű élelmiszer-színezékek molekuláris epidemiológiai és epigenetikai vizsgálata
8.
Vastagbéldaganat kialakulásának rizikótényezői: a bélmikrobiom, a környezeti és genetikai tényezők kapcsolata
Mind kijelölve:
© Szoftver: NpSoft.hu - Adatbázis: GYEMSZI