Egyszerű keresés
|
Összetett keresés
|
Böngészés
|
Kosár
|
Súgó
�j Di�ta - 2015. 24. �vf. 5. sz.
Kapcsolódó tételek
1.
A 22. Európai Elhízástudományi Kongresszus új tudományos eredményei
2.
Az angiotenzin-konvertáló enzim (ACE) génváltozatainak sportélettani vonatkozásai és hatása a magas vérnyomásra
3.
Dietetikai ellátás kardiológiai rehebilitációban - konszenzus
4.
Kemoterápiás kezelés alatt álló - vastagbéltumor talaján kialakuló - májáttétes beteg táplálásterápiája
5.
Kényeztető pillanatok a kiegyensúlyozott táplálkozásban : 1. r.
6.
A magyar gyermekek és felnőttek táplálkozási szokásainak összefüggései a felmérések tükrében
7.
Személyi minimumfeltételek megvalósulása a fekvő- és járóbeteg-szakellátásban
8.
A táplálékallergia prevenciójának gyakorlati megvalósítása csecsemőkorban
9.
Érvek, ellenérvek, aktualitások a táplálkozástudományban : a Magyar Dietetikusok Országos Szövetségének XVII. Szakmai Konferenciája
Mind kijelölve:
© Szoftver: NpSoft.hu - Adatbázis: GYEMSZI