Egyszerű keresés   |   Összetett keresés   |   Böngészés   |   Kosár   |   Súgó  

�j Di�ta - 2011. 20. �vf. 3-4. sz.
Kapcsolódó tételek



1.  1-es típusú cukorbetegek mesterséges édesítőszer-fogyasztási szokásainak vizsgálata
2.  A borok oleanolsav-tartalmának analitikai vizsgálata
3.  Felsőoktatásban résztvevő fiatalok tápláltsági állapotának és táplákozási szokásainak vizsgálata
4.  A görög és a magyar gyermekek táplálkozási szokásainak összehasonlító vizsgálata
5.  Kardiometabolikus elváltozások korszerű étrendi terápiája
6.  Konzoljátékkal a túlsúly ellen
7.  Közétkeztetés: kis pénz - nagy ötletek
8.  A mediterrán diéta és a mediterrán térség ismeretlen étkezési zsiradékai
9.  A polifenolok haszna
10.  A probiotikus termékek fogyasztásának gyakorisága a szabadidő-sportolók körében

  Mind kijelölve: