Egyszerű keresés
|
Összetett keresés
|
Böngészés
|
Kosár
|
Súgó
�j Di�ta - 2011. 20. �vf. 3-4. sz.
Kapcsolódó tételek
1.
1-es típusú cukorbetegek mesterséges édesítőszer-fogyasztási szokásainak vizsgálata
2.
A borok oleanolsav-tartalmának analitikai vizsgálata
3.
Felsőoktatásban résztvevő fiatalok tápláltsági állapotának és táplákozási szokásainak vizsgálata
4.
A görög és a magyar gyermekek táplálkozási szokásainak összehasonlító vizsgálata
5.
Kardiometabolikus elváltozások korszerű étrendi terápiája
6.
Konzoljátékkal a túlsúly ellen
7.
Közétkeztetés: kis pénz - nagy ötletek
8.
A mediterrán diéta és a mediterrán térség ismeretlen étkezési zsiradékai
9.
A polifenolok haszna
10.
A probiotikus termékek fogyasztásának gyakorisága a szabadidő-sportolók körében
Mind kijelölve:
© Szoftver: NpSoft.hu - Adatbázis: GYEMSZI