Egyszerű keresés
|
Összetett keresés
|
Böngészés
|
Kosár
|
Súgó
�j Di�ta - 2010. 19. �vf. 3-4. sz.
Kapcsolódó tételek
1.
Ajánlások és realitások a diabétesz étrendi kezelésében
2.
Grépfrútlé és gyógyszerek
3.
A HMG-COA-liáz-hiány és dietoterápiája
4.
Inzulinterápia és az étkezés összehangolása 1-es és 2-es típusú diabéteszben
5.
Paleodiéta, avagy mikor táplálkozunk egészségesebben?
6.
Sócsökkentés, az örök téma
7.
Tejfehérje-allergiában alkalmazható tejhelyettesítő termékek organoleptikus vizsgálata
8.
A vöröshagyma, fokhagyma és medvehagyma antibakteriális tulajdonságainak vizsgálata
9.
Átfogó táplálkozási oktatóprogram kidolgozásának lehetőségei és közös értékek teremtése Londonban
10.
Az ételcsoportosítás új rendszere
11.
Új utak a dietetikusok oktatásában
Mind kijelölve:
© Szoftver: NpSoft.hu - Adatbázis: GYEMSZI