Egyszerű keresés   |   Összetett keresés   |   Böngészés   |   Kosár   |   Súgó  

�j Di�ta - 2010. 19. �vf. 2. sz.
Kapcsolódó tételek



1.  A csíra - az élő étel
2.  Dietetikai szempontok a bipoláris zavarok kezelésében
3.  Foszforkalauz
4.  Idősek tápláltsági állapotának és élelmiszerfogyasztási gyakoriságának felmérése
5.  Ketogén diétában alkalmazható ételek érzékszervi bírálata
6.  A Magyar Elhízástudományi Társaság X. Kongresszusa : Budapest, 2010. március 4-5.
7.  A sütőstúdiók szerepe a fenilketonuriás betegek edukációjában
8.  Táplálkozási szokások és a betegoktatás eredményeinek vizsgálata magas vérnyomásos betegek körében
9.  Árjuvédikus táplálkozás

  Mind kijelölve: