Egyszerű keresés
|
Összetett keresés
|
Böngészés
|
Kosár
|
Súgó
�j Di�ta - 2010. 19. �vf. 2. sz.
Kapcsolódó tételek
1.
A csíra - az élő étel
2.
Dietetikai szempontok a bipoláris zavarok kezelésében
3.
Foszforkalauz
4.
Idősek tápláltsági állapotának és élelmiszerfogyasztási gyakoriságának felmérése
5.
Ketogén diétában alkalmazható ételek érzékszervi bírálata
6.
A Magyar Elhízástudományi Társaság X. Kongresszusa : Budapest, 2010. március 4-5.
7.
A sütőstúdiók szerepe a fenilketonuriás betegek edukációjában
8.
Táplálkozási szokások és a betegoktatás eredményeinek vizsgálata magas vérnyomásos betegek körében
9.
Árjuvédikus táplálkozás
Mind kijelölve:
© Szoftver: NpSoft.hu - Adatbázis: GYEMSZI