Egyszerű keresés
|
Összetett keresés
|
Böngészés
|
Kosár
|
Súgó
�j Di�ta - 2001. 10. �vf. 3-4. sz.
Kapcsolódó tételek
1.
Crohn- és vastagbél-gyulladásos betegek diétája és a klinikai tápszerek
2.
Dietetikusi tapasztalataim Angliában
3.
Egészségmegőrző baktériumok
4.
Gyulladásos bélbetegségek: colitis ulcerosa és Crohn-betegség
5.
A gyulladásos bélbetegségek étrendi kezelése
6.
A hasmenés étrendi kezelése
7.
A húsfogyasztás jelentősége az emberi táplálkozásban
8.
A tej szerepe az emberi táplálkozásban
9.
Tájékoztató az élelmiszer-adalékanyagokról
10.
A vércsoportdiétáról és a lektinek jelentőségéről
11.
Az élelmi rostokból származó zsírsavak élettani hatása
Mind kijelölve:
© Szoftver: NpSoft.hu - Adatbázis: GYEMSZI