Egyszerű keresés   |   Összetett keresés   |   Böngészés   |   Kosár   |   Súgó  

GÉNMÓDOSÍTÁS - Kapcsolódó tételek


1.  Az allergia új megvilágításban : a génmódosítás perspektívái
2.  Az atópiás eredetű légúti hyperreaktivitás immunológiai alapjai : génmanipulációs eredmények
3.  A biotechnológia atomfegyvere: a génmanipuláció
4.  A CRISPR-Cas9 rendszerrel végzett genomszerkesztés módszere és onkológiai alkalmazásai
5.  Fenotípus-módosító genetikai faktorok azonosítása monogénes betegségekben
6.  Genetikailag módosított interferon : kialakult-e a konszenzus?
7.  Genetikailag módosított növények - új perspektíva az élelmiszer-tudományban vagy új táplálkozási és környezeti veszélyforrások?
8.  Genetikailag módosított növények detektálása élelmiszerekben polimeráz láncreakcióval
9.  Genetikailag módosított organizmusok (GMO-K) kimutatásának és azonosításának lehetőségei
10.  A genetikailag módosított élelmiszerek az allergológus szemszögéből
11.  Glükózfüggő inzulintermelés génmódosított K-sejtekből
12.  Gondolatok a génmódosított élelmiszerek kapcsán kialakult vitáról
13.  Gyógyítás a szervezetbe juttatott genetikailag módosított mikroorganizmusokkal
14.  Gén kezelt élelmiszerek : helyük van a fenntartható életmódban és fejlődésben?
15.  Időszerű kérdések az Európai Unió (EU) genetikailag módosított organizmusokra (GMO) vonatkozó jogi szabályozásával kapcsolatban
16.  Jó étvágyat! : genetikailag módosított élelmiszerek
17.  Táplálék allergiák kezelése és prevenciója a következő évtizedben : allergizálnak-e genetikailag módosított táplálékaink

  Mind kijelölve: