Egyszerű keresés   |   Összetett keresés   |   Böngészés   |   Kosár   |   Súgó  

Raposa L. Bence - Kapcsolódó tételek


1.  0-3 éves korú csecsemők és kisdedek táplálkozási szokásainak felmérése, különös tekintettel a makro- és mikronutriens-bevitelre
2.  Alvási szokások és alvásminőség óvodás- és iskoláskorú gyermekek körében
3.  E3 - Energia-egyensúly Egészségprogram Egyetemistáknak
4.  E3 - Energia-egyensúly Egészségprogram Egyetemistáknak : [1. r.]
5.  E3 - Energia-egyensúly Egészségprogram Egyetemistáknak : 2. r.
6.  Gyógyfürdő ellátások igénybevételi és finanszírozási mutatói Magyarországon
7.  Hazai vegetáriánus és vegán táplálkozást követők táplálkozási szokásainak vizsgálata
8.  Kardiotechnikusok helyzete Magyarországon és a low prime alkalmazása coronaria arteria bypass műtét során
9.  A középiskolai pedagógusok étkezési és életmódbeli szokásainak vizsgálata
10.  Mesterséges eredetű élelmiszer-színezékek molekuláris epidemiológiai és epigenetikai vizsgálata
11.  A mikroorganizmusok hőtűrését befolyásoló tényezők az élelmiszerekben
12.  Nozokomiális infekció kialakulását befolyásoló tényezők vizsgálata intenzív osztályon
13.  Az orthorexia nervosa tüneteinek felmérése magyar fiatal felnőttek körében
14.  A pécsi tudományegyetem általános orvostudományi kar általános orvos szakos hallgatók élvezeti szerfogyasztási és életmódi szokásainak felmérése
15.  Reszinkronizációs készülékkel élő betegek fizikai aktivitásának összehasonlító vizsgálata telemetriás adatok alapján
16.  Sous-vide kacsacomb mikrobológiai, fizikai és kémiai minőségének vizsgálata
17.  Tumorpromócióban szerepet játszó gének expresszióváltozásainak vizsgálata tartósítószer expozíció hatására
18.  Élelmiszerekhez felhasznált tartósítószerek génexpresszió-modifikáló hatásának vizsgálata
19.  Élelmiszeriparban használt, mesterséges adalékanyagok molekuláris epidemiológiai és epigenetikai hatásai a metilációs mintázat kialakításáért felelős gének MRNS-expressziója

  Mind kijelölve: