Egyszerű keresés   |   Összetett keresés   |   Böngészés   |   Kosár   |   Súgó  

Szűcs Viktória - Kapcsolódó tételek


1.  Egyetemisták élelmiszer-fogyasztása az adalékanyag-kitettség becslésének felmérése tükrében
2.  Az egészséges táplálkozással kapcsolatos attitűdök feltárása kérdőíves megkérdezés alapján
3.  A gluténmentesen táplálkozó fogyasztók életminősége : magyarországi és romániai kérdőíves felmérés eredményei
4.  A magyar fűszerpaprika érzékszervi egyedisége és jelentősége az imázsformálásban
5.  Trendek az élelmiszeripari adalékanyagok felhasználásában
6.  Az élelmi rostokkal kapcsolatos fogyasztói ismeret : hazai kérdőíves felmérés eredményei
7.  Az élelmiszer-fogyasztási adatbázisok múltja, jelene és jövője

  Mind kijelölve: