Egyszerű keresés   |   Összetett keresés   |   Böngészés   |   Kosár   |   Súgó  

Horváth Zoltánné - Kapcsolódó tételek


1.  Az antioxidánsok szerepe az egészségmegőrzésben
2.  A diabétesz étrendi kezelése : mesterséges édesítőszerek, cukorhelyettesítők, étrendkiegészítők
3.  A dietetikushallgatók pályaorientációs és munkaerő-mobilitási elképzeléseinek felmérése
4.  Dietetikusképzési programok elemzése
5.  A D-vitamin az újabb vizsgálatok tükrében
6.  Elsavasodás - lúgosítás? : az étrend szerepe a sav-bázis-egyensúly fenntartásában
7.  Elsavasodás? Lúgosítás? Az étrend szerepe a sav-bázis-egyensúly fenntartásában
8.  Gondolatok a táplálékallergia megelőzéséről és diétájáról
9.  Idült veseelégtelenség
10.  Kockázati tényezők előfordulása fiatalkori akut myocardialis infarctus miatt kezelt szülőkben és utódaikban
11.  A könyvtárak és a tudományok digitális evolúciójának hálózati konvergenciája
12.  Középiskolások táplálkozási szokásai
13.  A mellékhere adenomatoid tumora
14.  Obezitáspolitika : az elhízás terjedésének megakadályozását szolgáló stratégiák nemzetközi összehasonlító elemzése
15.  Omega-3 zsírsavak szerepe az egészség megőrzésében
16.  Szokásaink fogságában az egészségügyi ellátások során : "így szoktuk csinálni"
17.  Táplálkozási attitűdöt formáló betegedukációs program kidolgozása és bemutatása
18.  A táplálékallergiás fogyasztók táplálkozási biztonsága közös ügy

  Mind kijelölve: