Egyszerű keresés   |   Összetett keresés   |   Böngészés   |   Kosár   |   Súgó  

ÉLELMISZER-ELLÁTÁS, KÓRHÁZI - Kapcsolódó tételek


1.  Az egészségügyi szerkezetváltás hatása a kórházi betegétkeztetés körülményeire
2.  Felkészülés a teljesítményarányos elszámolási rendszerre a kórházélelmezésben
3.  A gyorsfagyasztott élelmiszerek felhasználásának gazdaságossági értékelése a kórházi élelmezésben
4.  Górcső alatt a betegélelmezés helyzete : a szakmai protokollok betartása nem pénzkérdés
5.  A helyes élelmezéstervezés költségeket takarít meg
6.  A kórházi alultápláltság gyakorisága csökkenthető : három egymást követő keresztmetszeti felmérés eredményei
7.  A kórházi betegélelmezés helyzete : 1. r., Komplex vizsgálat négy megyében és Budapesten
8.  A kórházi betegélelmezés helyzete : Magyarország 4 megyéjében és Budapesten lefolytatott vizsgálat komplex eredményei
9.  A kórházi betegélelmezés szerepe a kóros tápláltsági állapot kivédésében
10.  A kórházi betegélelmezésről : 4. [r.], Komplex vizsgálat négy megyében és Budapesten
11.  A kórházi gyógyélelmezés és a (HACCP) kapcsolata
12.  A kórházi élelmezés finanszírozásának új lehetőségei
13.  Minőségbiztosítás az élelmiszereknél a kórház falain belül
14.  Számítógép alkalmazása a kórházi élelmezési ellátás területén
15.  Számítógép az élelmezés szolgálatában
16.  A táplálkozás-egészségügyi ajánlás megvalósításának lehetőségei és buktatói a betegélelmezés szemszögéből
17.  Az élelmezési normákkal kapcsolatban feltett kérdések kiértékelése
18.  Élelmezési szolgáltatás outsourcing megoldása : kórházi tapasztalatok egy eset kapcsán
19.  Az élelmezésvezetők országos fórumáról : [Gyula, 1995. ápr. 27-29.]
20.  Új utak az élelmezésben

  Mind kijelölve: