Egyszerű keresés   |   Összetett keresés   |   Böngészés   |   Kosár   |   Súgó  

ÉTELMÉRGEZÉSEK - Kapcsolódó tételek


1.  A botulizmus kialakulásának környezeti feltételei és a megelőzés lehetőségei
2.  Budapesti statisztikai adatok
3.  Budapesti statisztikai adatok : 2. [r.], Megbetegedések és halálozás
4.  Clostridiumok okozta élelmiszer-ártalmak
5.  A húst szennyező baktériumok kimutatása. Húsok és húskészítmények mikrobiológiai vizsgálata
6.  Influence of broth enrichment as well as storage and transport time on the sensitivity of MRSA surveillance in the tropics
7.  Régi és új food-borne pathogen baktériumok kimutatásának aktuális feladatai
8.  Staphylococcus aureus enterotoxinjainak molekuláris mikrobiológiája és klinikai jellemzői
9.  Staphylococcusok és Bacillus cereus által okozott élelmiszerártalmak
10.  Élelmiszer eredetű bakteriális megbetegedések patogenezise, klinikai jellegzetességei, diagnosztikája és kezelése
11.  Élelmiszer eredetű megbetegedések : 2. r., Tények, tendenciák, teendők
12.  Az élelmiszerbiztonság humán-egészségügyi vonatkozásai
13.  Az élelmiszerek terjesztette mikrobiális megbetegedésekről
14.  Élelmiszerek által okozott megbetegedések ("Food-waterborne diseases")
15.  Étel toxikoinfekciók
16.  Étel által terjesztett járvány Heves megyében, 2009. július
17.  Étel által terjesztett tömeges gastroenteritis járvány
18.  Ételfertőzések, ételmérgezések Magyarországon 1984-1996 között
19.  Az ételmérgezés diagnózisa és kezelése
20.  Összefoglaló a Budapest XVI. kerületben lezajlott calicivírus által kiváltott ételmérgezési eseményről

  Mind kijelölve: