Egyszerű keresés   |   Összetett keresés   |   Böngészés   |   Kosár   |   Súgó  

Pucsok József - Kapcsolódó tételek


1.  60 éves a Sportkórház Kutató Osztálya
2.  Antioxidáns hatás változása különböző jellegű sportági csoportok esetén
3.  Beszámoló az Olimpiai Tudományos Kongresszusról : Dallas, 1996. július 10-14.
4.  Csökkent és fokozott fizikai aktivitás hatása a "body mass" indexre
5.  D vitamin-hormon
6.  A dohányfüst kórélettani hatásai
7.  A dohányfüst kórélettani hatásai, a szabadgyökök szerepe a pulmonális kórképek kialakulásában
8.  D-vitamin hormon
9.  D-vitamin hormon
10.  Edzettség, edzhetőség genetikai háttere
11.  Egyes táplálékkiegészítők, elsősorban sókat és vitaminokat tartalmazó készítmények hatásának vizsgálata
12.  Az elhízás kezelése és megelőzése: táplálkozás, testmozgás, orvosi lehetőségek : hazai szakmaközi ajánlás
13.  Az E-vitamin (d-alfa-tokeferol)
14.  A fizikai aktivitás szerepe az elhízás megelőzésében és terápiájában
15.  Genomika: a genom alapú, rendszer-szemléletű biológia
16.  A genomika szerepe az élsportban
17.  Ginszeng
18.  A hazai sportorvoslás és doppinghelyzet
19.  Jósfay Lóránd 1942-2017
20.  A krómtartalmú készítmények sportbeli alkalmazásáról
21.  Megengedett és tiltott teljesítményfokozás
22.  Molekuláris Biológiai lehetőségek a sportsérülések kezelésében
23.  Mozgásban is az arany középút az üdvös - újabb adatok az akaratlagos izommozgás élettani hátteréről - túledzettség és mozgáshiány a miokin elmélet tükrében
24.  Növekedési faktorok anyagcsere hatásai
25.  A rendszeres fizikai aktivitás hatása a szervezetre
26.  A rendszeres mozgás és az antioxidánsok
27.  A sporttevékenység során használható táplálékkiegészítők
28.  A sporttáplálkozás alapjai
29.  Sós József professzor tudományos munkásságának értékelése a 2000. év küszöbén
30.  A teljesítményfokozó gyógyszerek és táplálékkiegészítő készítmények használatának veszélyei
31.  Tendenciák a gyógyszeres teljesítményfokozásban
32.  A testi aktivitás hatása a zsíranyagcserére
33.  Tiltott teljesítményfokozás - dopping
34.  Táplálkozásgenomika jelene és jövője

  Mind kijelölve: