Egyszerű keresés   |   Összetett keresés   |   Böngészés   |   Kosár   |   Súgó  

ZÖLDSÉGFÉLÉK - Kapcsolódó tételek


1.  Allergiás reakció zöldségtől-gyümölcstől - az orális allergia szindróma
2.  Bacillus thuringiensis strain 199 can induce systemic resistance in tomato against Fusarium wilt
3.  Concentrations of thiamin and riboflavin in some vegetable food
4.  C-vitamin-tartalom meghatározása paprikából
5.  Folyékony zöldségek
6.  Frissen vágott zöldségfélék tárolhatóságának vizsgálata
7.  Gyökérzöldségek a táplálkozásban
8.  Gyökérzöldségek a táplálkozásban : 2. r.
9.  A gyökérzöldségek táplálkozási jelentősége : 1. r.
10.  A gyökérzöldségek táplálkozási jelentősége : 2. r.
11.  Hagyományos paradicsomtípusok likopin- és C-vitamin-tartalmának változása az érés során
12.  Hihetünk-e a megadott C-vitamin-tartalomban?
13.  Kettős vak, placebokontrollált táplálékprovokációs próba placebo- és vérumreceptjeinek fejlesztése zellerallergénnel
14.  A magyarországi zöldség-, gyümölcsfogyasztás a hazai és nemzetközi ajánlások tükrében
15.  Melegházi zöldség toxikus csecsemőkori methaemoglobinaemiát okozhat
16.  Nem-nutritív bioaktív növényi komponensek: a glükozinolátok étrendi forrásai és táplálkozás-élettani jelentőségük
17.  Nemzetközi program a gyümölcs- és zöldségfogyasztás növelésére II. : "Az egészséges család" európai uniós projekt bemutatása
18.  A paradicsom káliumtartalma és a zöldpaprika C-vitamin-értékei különböző évszakokban
19.  A paradicsommag "titka"
20.  A paradicsommag "titka" az artériás trombózis megelőzésében
21.  A saláta tápértéke
22.  Salátafélék
23.  Szerzetesek körtéje, egy új, természetes, intenzív édesítőszer
24.  A talaj fémtartalma és a növényi felvétel összefüggésének elemzése a Metallochemia környezetében
25.  Tényleg annyi C-vitamin van bennük, mint gondoljuk?
26.  Az uborka (Cucumis sativus) érése során bekövetkező beltartalmi értékváltozások
27.  Védőoltás géntechnikával átalakított gyümölcs vagy zöldség fogyasztásával?
28.  Zöldség ez a gyümölcs : továbbképző közlemény
29.  A zöldség- és gyümölcsfogyasztás vizsgálatának lehetősége az elméleteken átívelő dinamikus COM-B modell alapján
30.  A zöldségek és gyümölcsök C-vitamintartalmának változása hőkezelés hatására
31.  A zöldségekben és gyümölcsökben lévő antioxidánsok és prooxidánsok
32.  Zöldségfélék radioaktív szennyezettsége a csernobili reaktorbaleset után

  Mind kijelölve: