Egyszerű keresés   |   Összetett keresés   |   Böngészés   |   Kosár   |   Súgó  

Greiner Erika - Kapcsolódó tételek


1.  Ajánlások 7-14 éves gyermekek közétkeztetési ellátásához 2004.
2.  Az amaránt szerepe az egészséges és gyógyító táplálkozásban
3.  Diákok javaslatai az iskolai étkeztetés reformja kapcsán
4.  A fekélybetegség diagnosztikájának és diétás kezelésének története
5.  Fiatalkori elhízás és emelkedett vérnyomás diagnosztikájában alkalmazható határértékek, hazai reprezentatív felmérés alapján
6.  Gyakorlati irányelvek étlapösszeállításhoz a gyermekétkeztetésben
7.  Gyakorlati irányelvek étlapösszeállításhoz a gyermekétkeztetésben
8.  Hazai reprezentatív felmérés a középiskolás fiatalok táplálkozási és életmódbeli szokásairól
9.  Kardiovaszkuláris rizikó tényezők tanulmányozása peri- és posztmenopauzában
10.  A kórházi betegélelmezés helyzete : 1. r., Komplex vizsgálat négy megyében és Budapesten
11.  A kórházi betegélelmezés helyzete : Magyarország 4 megyéjében és Budapesten lefolytatott vizsgálat komplex eredményei
12.  A kórházi betegélelmezésről : 3. r., Komplex vizsgálat négy megyében és Budapesten
13.  A kórházi betegélelmezésről : 4. [r.], Komplex vizsgálat négy megyében és Budapesten
14.  Az oligofruktóz hatásának vizsgálata elhízottakban
15.  Optimális táplálkozási programban részesülő általános iskolás korú gyermekek tápláltsági és egészségi állapota
16.  Serdülőkorúak táplálkozásának jellemzői és megítélése a megelőzés tükrében
17.  Serdülőkorúak táplálkozásának jellemzői és megítélése a prevenció tükrében
18.  A szervezett gyermekétkeztetés helyzete hazánkban
19.  Szójafehérje hatása hospitalizált idős nők lipid és mikroelem statusára
20.  Tapasztalatok az optimális táplálkozás bevezetéséről a 7-14 éves napközis gyermekek étkeztetésében
21.  Teljes napi étrendek mikroelem tartalma
22.  Teljes napi étrendek élelmi (diétás) - rost tartalmának tanulmányozása
23.  Táplálkozási szokások és mozgási gyakoriság a magyar idős populációban
24.  Táplálkozási vizsgálat Magyarországon, 2003-2004
25.  Táplálkozási vizsgálat Magyarországon, 2003-2004. : mikrotápanyagok: vitaminok
26.  Táplálkozási vizsgálat Magyarországon, 2003-2004 : ásványi sók
27.  Az étrend minőségének értékkövetése speciális indexekkel : 1. r.
28.  Az étrend minőségének értékkövetése speciális indexekkel : 2. r., Szempontendszer a közétkeztetésben
29.  Az étrend-kiegészítők helye, szerepe

  Mind kijelölve: