Egyszerű keresés   |   Összetett keresés   |   Böngészés   |   Kosár   |   Súgó  

Lezák György - Kapcsolódó tételek


1.  Beszámoló a Magyar Táplálkozástudományi Társaság XXV. Vándorgyűléséről : Szolnok, 2000. szeptember 7-9.
2.  Egységes rendszer - egyéni diéta
3.  Fehérjék - aminosavak
4.  A gyógyélelmezésről
5.  A halolaj hatása a zsíranyagcserére
6.  Hogyan gazdaságos a veszélyelemzés (HACCP) alkalmazása a gyógyintézeti élelmezésben?
7.  A kórházi gyógyélelmezés és a (HACCP) kapcsolata
8.  Tavaszra a vitaminokról
9.  A táplálkozás és a gyógyszerészet : a táplálkozás hatása a gyógyszerhasznosulásra: a gyógyszer-táplálék interakciókról
10.  A veszélyelemzés (HACCP) fontossága a gyógyintézeti diétás ellátásban
11.  Az élelmiszer-gyógyszer kölcsönhatások alapjai

  Mind kijelölve: