Egyszerű keresés
|
Összetett keresés
|
Böngészés
|
Kosár
|
Súgó
Szďż˝cs Viktďż˝ria - Kapcsolódó tételek
1.
Egyetemisták élelmiszer-fogyasztása az adalékanyag-kitettség becslésének felmérése tükrében
2.
Az egészséges táplálkozással kapcsolatos attitűdök feltárása kérdőíves megkérdezés alapján
3.
A gluténmentesen táplálkozó fogyasztók életminősége : magyarországi és romániai kérdőíves felmérés eredményei
4.
A magyar fűszerpaprika érzékszervi egyedisége és jelentősége az imázsformálásban
5.
Trendek az élelmiszeripari adalékanyagok felhasználásában
6.
Az élelmi rostokkal kapcsolatos fogyasztói ismeret : hazai kérdőíves felmérés eredményei
7.
Az élelmiszer-fogyasztási adatbázisok múltja, jelene és jövője
Mind kijelölve:
© Szoftver: NpSoft.hu - Adatbázis: GYEMSZI