Egyszerű keresés
|
Összetett keresés
|
Böngészés
|
Kosár
|
Súgó
Gďż˝NMďż˝DOSďż˝Tďż˝S - Kapcsolódó tételek
1.
Az allergia új megvilágításban : a génmódosítás perspektívái
2.
Az atópiás eredetű légúti hyperreaktivitás immunológiai alapjai : génmanipulációs eredmények
3.
A biotechnológia atomfegyvere: a génmanipuláció
4.
A CRISPR-Cas9 rendszerrel végzett genomszerkesztés módszere és onkológiai alkalmazásai
5.
Fenotípus-módosító genetikai faktorok azonosítása monogénes betegségekben
6.
Genetikailag módosított interferon : kialakult-e a konszenzus?
7.
Genetikailag módosított növények - új perspektíva az élelmiszer-tudományban vagy új táplálkozási és környezeti veszélyforrások?
8.
Genetikailag módosított növények detektálása élelmiszerekben polimeráz láncreakcióval
9.
Genetikailag módosított organizmusok (GMO-K) kimutatásának és azonosításának lehetőségei
10.
A genetikailag módosított élelmiszerek az allergológus szemszögéből
11.
Glükózfüggő inzulintermelés génmódosított K-sejtekből
12.
Gondolatok a génmódosított élelmiszerek kapcsán kialakult vitáról
13.
Gyógyítás a szervezetbe juttatott genetikailag módosított mikroorganizmusokkal
14.
Gén kezelt élelmiszerek : helyük van a fenntartható életmódban és fejlődésben?
15.
Időszerű kérdések az Európai Unió (EU) genetikailag módosított organizmusokra (GMO) vonatkozó jogi szabályozásával kapcsolatban
16.
Jó étvágyat! : genetikailag módosított élelmiszerek
17.
Táplálék allergiák kezelése és prevenciója a következő évtizedben : allergizálnak-e genetikailag módosított táplálékaink
Mind kijelölve:
© Szoftver: NpSoft.hu - Adatbázis: GYEMSZI