Egyszerű keresés   |   Összetett keresés   |   Böngészés   |   Kosár   |   Súgó  

B%E1n%E1ti Di%E1na - Kapcsolódó tételek


1.  Egyetemisták élelmiszer-fogyasztása az adalékanyag-kitettség becslésének felmérése tükrében
2.  Az egészséges táplálkozással kapcsolatos attitűdök feltárása kérdőíves megkérdezés alapján
3.  Az ehető rovarok megítélése Magyarországon: diplomások és egyetemi hallgatók körében végzett online kutatás
4.  Flexitariánus étrend - a fenntartható táplálkozás?
5.  The food safety issue and the consumer behaviour in a transition economy : a case study of Hungary
6.  Growth of untreated and radiation-damaged Listeria as affected by environmental factors
7.  Koronavírusok az élelmiszerekben?
8.  Tapasztalás és tudomány: az élelmiszer-biztonság rövid története : az empirikus ismeretek szerepe az élelmiszer-biztonság fejlődésében : 1. r., Őskor és ókor
9.  Tapasztalás és tudomány: az élelmiszer-biztonság rövid története : az empirikus ismeretek szerepe az élelmiszer-biztonság fejlődésében : 2. r., Középkor és újkor
10.  Trendek az élelmiszeripari adalékanyagok felhasználásában
11.  A táplálkozástudomány aktuális kihívásai
12.  Vírusok az élelmiszerekben az új koronavírus-járvány fényében
13.  Az élelmiszer-fogyasztási adatbázisok múltja, jelene és jövője

  Mind kijelölve: