Egyszerű keresés
|
Összetett keresés
|
Böngészés
|
Kosár
|
Súgó
B%E1n%E1ti Di%E1na - Kapcsolódó tételek
1.
Egyetemisták élelmiszer-fogyasztása az adalékanyag-kitettség becslésének felmérése tükrében
2.
Az egészséges táplálkozással kapcsolatos attitűdök feltárása kérdőíves megkérdezés alapján
3.
Az ehető rovarok megítélése Magyarországon: diplomások és egyetemi hallgatók körében végzett online kutatás
4.
Flexitariánus étrend - a fenntartható táplálkozás?
5.
The food safety issue and the consumer behaviour in a transition economy : a case study of Hungary
6.
Growth of untreated and radiation-damaged Listeria as affected by environmental factors
7.
Koronavírusok az élelmiszerekben?
8.
Tapasztalás és tudomány: az élelmiszer-biztonság rövid története : az empirikus ismeretek szerepe az élelmiszer-biztonság fejlődésében : 1. r., Őskor és ókor
9.
Tapasztalás és tudomány: az élelmiszer-biztonság rövid története : az empirikus ismeretek szerepe az élelmiszer-biztonság fejlődésében : 2. r., Középkor és újkor
10.
Trendek az élelmiszeripari adalékanyagok felhasználásában
11.
A táplálkozástudomány aktuális kihívásai
12.
Vírusok az élelmiszerekben az új koronavírus-járvány fényében
13.
Az élelmiszer-fogyasztási adatbázisok múltja, jelene és jövője
Mind kijelölve:
© Szoftver: NpSoft.hu - Adatbázis: GYEMSZI