Egyszerű keresés
|
Összetett keresés
|
Böngészés
|
Kosár
|
Súgó
ďż˝LELMISZER-ELLďż˝Tďż˝S, Kďż˝RHďż˝ZI - Kapcsolódó tételek
1.
Az egészségügyi szerkezetváltás hatása a kórházi betegétkeztetés körülményeire
2.
Felkészülés a teljesítményarányos elszámolási rendszerre a kórházélelmezésben
3.
A gyorsfagyasztott élelmiszerek felhasználásának gazdaságossági értékelése a kórházi élelmezésben
4.
Górcső alatt a betegélelmezés helyzete : a szakmai protokollok betartása nem pénzkérdés
5.
A helyes élelmezéstervezés költségeket takarít meg
6.
A kórházi alultápláltság gyakorisága csökkenthető : három egymást követő keresztmetszeti felmérés eredményei
7.
A kórházi betegélelmezés helyzete : 1. r., Komplex vizsgálat négy megyében és Budapesten
8.
A kórházi betegélelmezés helyzete : Magyarország 4 megyéjében és Budapesten lefolytatott vizsgálat komplex eredményei
9.
A kórházi betegélelmezés szerepe a kóros tápláltsági állapot kivédésében
10.
A kórházi betegélelmezésről : 4. [r.], Komplex vizsgálat négy megyében és Budapesten
11.
A kórházi gyógyélelmezés és a (HACCP) kapcsolata
12.
A kórházi élelmezés finanszírozásának új lehetőségei
13.
Minőségbiztosítás az élelmiszereknél a kórház falain belül
14.
Számítógép alkalmazása a kórházi élelmezési ellátás területén
15.
Számítógép az élelmezés szolgálatában
16.
A táplálkozás-egészségügyi ajánlás megvalósításának lehetőségei és buktatói a betegélelmezés szemszögéből
17.
Az élelmezési normákkal kapcsolatban feltett kérdések kiértékelése
18.
Élelmezési szolgáltatás outsourcing megoldása : kórházi tapasztalatok egy eset kapcsán
19.
Az élelmezésvezetők országos fórumáról : [Gyula, 1995. ápr. 27-29.]
20.
Új utak az élelmezésben
Mind kijelölve:
© Szoftver: NpSoft.hu - Adatbázis: GYEMSZI