Egyszerű keresés   |   Összetett keresés   |   Böngészés   |   Kosár   |   Súgó  

ďż˝LELMEZďż˝SI SZOLGďż˝LTATďż˝SOK - Kapcsolódó tételek


1.  Az alternatív táplálkozási formák helye és szerepe az iskolai közétkeztetésben : 1. r.
2.  A Covid-19 pandémia hatása a közétkeztetés folyamataira és a digitalizációra
3.  Az egészséges táplálkozást ösztönző iskola program
4.  Fenntartható vendéglátás
5.  Fenntarthatóság a vendéglátásban
6.  Gondolatok a prevenció és a gyermektáplálkozás összefüggéseiről a bölcsődei étkezési reformtörekvések kapcsán
7.  Gyakorlati irányelvek étlapösszeállításhoz a gyermekétkeztetésben
8.  Gyermekélelmezés - étrendkészítés
9.  HACCP rendszerek a vendéglátásban és közétkeztetésben
10.  Hogyan gazdaságos a veszélyelemzés (HACCP) alkalmazása a gyógyintézeti élelmezésben?
11.  A kórházi betegélelmezés szerepe a kóros tápláltsági állapot létrejöttének kivédésében
12.  Közétkeztetés: kis pénz - nagy ötletek
13.  A közétkeztetés szerepe az egészségmegőrzésben
14.  Élelmezési feladatok az Egészségügyi Gyermekotthonban
15.  Élelmezési ügyvitel
16.  Az étkeztetés táplálkozástudományi étrendjének ellenőrzése és elsősorban az étkeztetés zsírsav és aminosav bevitele, Kisvárda vonzáskörzetében, a nyersanyagnorma forintértékének a figyelembevételével
17.  Az óvodáskorú gyermekek közétkeztetésének megítélése a szülők szemszögéből

  Mind kijelölve: