Egyszerű keresés
|
Összetett keresés
|
Böngészés
|
Kosár
|
Súgó
ďż˝LELMEZďż˝SI SZOLGďż˝LTATďż˝SOK - Kapcsolódó tételek
1.
Az alternatív táplálkozási formák helye és szerepe az iskolai közétkeztetésben : 1. r.
2.
A Covid-19 pandémia hatása a közétkeztetés folyamataira és a digitalizációra
3.
Az egészséges táplálkozást ösztönző iskola program
4.
Fenntartható vendéglátás
5.
Fenntarthatóság a vendéglátásban
6.
Gondolatok a prevenció és a gyermektáplálkozás összefüggéseiről a bölcsődei étkezési reformtörekvések kapcsán
7.
Gyakorlati irányelvek étlapösszeállításhoz a gyermekétkeztetésben
8.
Gyermekélelmezés - étrendkészítés
9.
HACCP rendszerek a vendéglátásban és közétkeztetésben
10.
Hogyan gazdaságos a veszélyelemzés (HACCP) alkalmazása a gyógyintézeti élelmezésben?
11.
A kórházi betegélelmezés szerepe a kóros tápláltsági állapot létrejöttének kivédésében
12.
Közétkeztetés: kis pénz - nagy ötletek
13.
A közétkeztetés szerepe az egészségmegőrzésben
14.
Élelmezési feladatok az Egészségügyi Gyermekotthonban
15.
Élelmezési ügyvitel
16.
Az étkeztetés táplálkozástudományi étrendjének ellenőrzése és elsősorban az étkeztetés zsírsav és aminosav bevitele, Kisvárda vonzáskörzetében, a nyersanyagnorma forintértékének a figyelembevételével
17.
Az óvodáskorú gyermekek közétkeztetésének megítélése a szülők szemszögéből
Mind kijelölve:
© Szoftver: NpSoft.hu - Adatbázis: GYEMSZI