Egyszerű keresés   |   Összetett keresés   |   Böngészés   |   Kosár   |   Súgó  


Részletek

A cikk állandó MOB linkje:
http://mob.gyemszi.hu/detailsperm.jsp?PERMID=144000
MOB:2019/4
Szerzők:Hudák Aranka
Tárgyszavak:FOGLALKOZÁSI ÁRTALOM; NIKKEL; TÁPLÁLÉK; MUNKAEGÉSZSÉGÜGY
Folyóirat:Foglalkozás-Egészségügy - 2019. 23. évf. 4. sz.
[https://www.nnk.gov.hu/index.php/munkahigienes-es-foglalkozas-egeszsegugyi-foosztaly/foglalkozas-egeszsegugyi-folyoirat ]


  Az élelmiszerrel bevitt nikkel feltételezett szerepe a fokozott nikkel expozíció kialakulásában / Hudák Aranka
  Bibliogr.: p. 208-209.
  In: Foglalkozás-Egészségügy. - ISSN 1417-1015. - 2019. 23. évf. 4. sz., p. 208-209.