Egyszerű keresés   |   Összetett keresés   |   Böngészés   |   Kosár   |   Súgó  


Részletek

A cikk állandó MOB linkje:
http://mob.gyemszi.hu/detailsperm.jsp?PERMID=135952
MOB:2018/4
Szerzők:Kékes Ede
Tárgyszavak:TÁPLÁLKOZÁSI SZOKÁSOK; DIÉTA; HYPERTONIA
Folyóirat:Hypertonia és Nephrologia - 2018. 22. évf. 5. sz.
[https://elitmed.hu/kiadvanyaink/hypertonia-es-nephrologia/archivum]


  A mediterrán étrend alapelvei / Kékes Ede
  Bibliogr.: p. 216.
  In: Hypertonia és Nephrologia. - ISSN 1418-477X, eISSN 2498-6259. - 2018. 22. évf. 5. sz., p. 214-216. : ill.


A mediterrán étrend tartalmazza az egészséges táplálkozás alapjait - valamint az ízletes olívaolaj és talán egy pohár vörösbor ízét - a Földközi-tengeren fekvő országok hagyományos főzési stílusát jellemző egyéb elemek között.