Egyszerű keresés   |   Összetett keresés   |   Böngészés   |   Kosár   |   Súgó  


Részletek

A cikk állandó MOB linkje:
http://mob.gyemszi.hu/detailsperm.jsp?PERMID=123306
MOB:2016/4
Szerzők:Sándor Judit
Tárgyszavak:EGÉSZSÉGÜGYI FELMÉRÉSEK; TÁPLÁLKOZÁSI SZOKÁSOK
Folyóirat:Orvosok Lapja - 2016. 13. évf. 7-8. sz.
[https://mok.hu/orvosoklapja/pdflapszamok]


  Elérhetővé is kell tenni az egészséges ételeket / Sándor Judit
  Abstr. hun.
  In: Orvosok Lapja. - ISSN 1785-7198. - 2016. 13. évf. 7-8. sz., p. 36-37.


Kevesebb friss zöldséget, gyümölcsöt, ám több szalonnát esznek, több édesítőszert használnak a magyarok a 2009-es tápláltsági vizsgálat adataihoz képest, derült az OTÁP 2014 eredményeiből.