Egyszerű keresés   |   Összetett keresés   |   Böngészés   |   Kosár   |   Súgó  


Részletek

A cikk állandó MOB linkje:
http://mob.gyemszi.hu/detailsperm.jsp?PERMID=140888
MOB:2019/3
Szerzők:Bruno, J. A.; Feldman, C. H.; Konas, D. W.; Kerrihard, A. L.; Matthews, E. L.
Tárgyszavak:ARTERIA BRACHIALIS; VASODILATATIO; ANTIOXIDÁNSOK; ROST (TÁPLÁLKOZÁS)
Folyóirat:Physiology International - 2019. 106. évf. 3. sz.
[https://akjournals.com/view/journals/2060/2060-overview.xml]


  Incorporating sprouted chickpea flour in pasta increases brachial artery flow-mediated dilation / J. A. Bruno [et al.]
  Bibliogr.: p. 211-212. - Abstr. eng. - DOI: https://doi.org/10.1556/2060.106.2019.21
  In: Physiology International. - ISSN 2498-602X, eISSN 2677-0164. - 2019. 106. évf. 3. sz., p. 207-212. : ill.


Kulcsszavak: germinated, garbanzo, endothelial, vascular, antioxidant, dietary