Egyszerű keresés   |   Összetett keresés   |   Böngészés   |   Kosár   |   Súgó  


Részletek

A cikk állandó MOB linkje:
http://mob.gyemszi.hu/detailsperm.jsp?PERMID=143766
MOB:2019/2
Szerzők:Fujita, Fumihiko; Torashima, Yasuhiro; Inoue, Yusuke; Ito, Shinichiro; Kobayashi, Kazuma; Kanetaka, Kengo; Takatsuki, Mitsuhisa; Eguchi, Susumu
Tárgyszavak:BÉL DAGANATAI; COLON ÉS RECTUM SEBÉSZET; MŰTÉT UTÁNI IDŐSZAK; NÖVÉNYI KIVONATOK; TÁPLÁLKOZÁS
Folyóirat:Interventional Medicine and Applied Science - 2019. 11. évf. 2. sz.
[https://akjournals.com/view/journals/1646/1646-overview.xml]


  Daikenchuto improved perioperative nutritional status of the patients with colorectal cancer: A prospective open-labeled randomized exploratory study / Fumihiko Fujita [et al.]
  Bibliogr.: p. 87-88. - Abstr. eng. - DOI: https://doi.org/10.1556/1646.11.2019.13
  In: Interventional Medicine and Applied Science. - ISSN 2061-1617, eISSN 2061-5094. - 2019. 11. évf. 2. sz., p. 84-88. : ill.


Kulcsszavak: Daikenchuto, TJ-100, colorectal cancer, nutrition, surgery