Egyszerű keresés   |   Összetett keresés   |   Böngészés   |   Kosár   |   Súgó  


Részletek

A cikk állandó MOB linkje:
http://mob.gyemszi.hu/detailsperm.jsp?PERMID=140260
MOB:2018/4
Szerzők:Garai Attila
Tárgyszavak:TÁPLÁLKOZÁS; HÚS; EGÉSZSÉGHATÁS VIZSGÁLAT; KÖRNYEZETVÉDELEM
Folyóirat:Orvostovábbképző Szemle - 2018. 25. évf. 12. sz.
[https://www.otszonline.hu/kiadvany.php?paperId=21]


  Beszélnünk kell a húsról / Garai Attila
  Bibliogr.: p. 73. - Abstr. hun.
  In: Orvostovábbképző Szemle. - ISSN 1218-2583. - 2018. 25. évf. 12. sz., p. 72-73.


Több vezető tudományos folyóirat is reflektorfénybe állította az elmúlt hónapokban a húsfogyasztás és a hústermelés egészségi és környezeti költségét. Az ökológiai modellekből és epidemiológiai vizsgálatokból kirajzolódó hatalmas költségek csökkentése nem csak a tudomány feladata.