Egyszerű keresés   |   Összetett keresés   |   Böngészés   |   Kosár   |   Súgó  


Részletek

A cikk állandó MOB linkje:
http://mob.gyemszi.hu/detailsperm.jsp?PERMID=133906
MOB:2018/2
Szerzők:Budai Marianna; Budai Lívia
Tárgyszavak:ZSÍRSAVAK, TELÍTETLEN; TÁPLÁLKOZÁS; HALOLAJAK
Folyóirat:Studium & Practicum - 2018. 12. évf. 2. sz.


  Mérlegen a halolaj és az ómega-3 zsírsavak hatásai / Budai Marianna, Budai Lívia
  Bibliogr.: p. 15. - Abstr. hun.
  In: Studium & Practicum. - ISSN 1788-6996. - 2018. 12. évf. 2. sz., p. 14-15. : ill.


A halolaj és az ómega-3 zsírsavak fogyasztásának kedvező hatását egyre több területen igazolják. A szakirodalom a cardiovascularis prevencióban és a pszichés kórképek kezelésében éppúgy kedvező hatásukról számol be, mint az Alzheimer-kór vagy a gyermekkori allergiás megbetegedések megelőzése vagy az epilepsziás rohamok gyakoriságának csökkentése terén. Szponzorált cikk.