Egyszerű keresés   |   Összetett keresés   |   Böngészés   |   Kosár   |   Súgó  


Részletek

A cikk állandó MOB linkje:
http://mob.gyemszi.hu/detailsperm.jsp?PERMID=125791
MOB:2017/2-3
Szerzők:Lelovics Zsuzsanna
Tárgyszavak:TEJTERMÉKEK; KALCIUM; VITAMIN-D; TÁPLÁLKOZÁSI SZOKÁSOK
Folyóirat:Studium & Practicum - 2017. 11. évf. 1. sz.


  Tejek és tejtermékek / Lelovics Zsuzsanna
  Bibliogr.: p. 16. - Abstr. hun.
  In: Studium & Practicum. - ISSN 1788-6996. - 2017. 11. évf. 1. sz., p. 13-16. : ill.


Gyakran olvashatunk arról, hogy a makro- és mikronutrienseken (a tejzsíron, a tejfehérjén, a tejcukron, a vitaminokon és az ásványi anyagokon) kívül egyéb anyagok is belekerülhetnek a tejbe, amelyek káros hatással vannak a szervezetre. Egyes irányzatok nem értenek egyet a tejfogyasztással, mások viszont az egyik legegészségesebb élelmiszernek tekintik. Mi az igazság?