Egyszerű keresés   |   Összetett keresés   |   Böngészés   |   Kosár   |   Súgó  


Részletek

A cikk állandó MOB linkje:
http://mob.gyemszi.hu/detailsperm.jsp?PERMID=96574
MOB:2011/1-2
Szerzők:Szente Viktória; Lelovics Zsuzsanna
Tárgyszavak:ÉLELMISZERBIZTONSÁG; FOGYASZTÓVÉDELEM
Folyóirat:Studium & Practicum - 2010. 4. évf. 10. sz.


  Bioélelmiszerek az étrendben  / Szente Viktória, Lelovics Zsuzsanna
  Bibliogr.: p. 31. - Abstr. hun.
  In: Studium & Practicum. - ISSN 1788-6996. - 2010. 4. évf. 10. sz., p. 28-31. : ill.


Elsősorban a zöldségek és gyümölcsök vásárlásánál fő szempont (lehet), hogy a bio egészségesebb, másrészt általa elkerülhetők a növényvédő szerek és más mérgek. Megközelítőleg 15 éve jelennek meg kutatási eredményeket bemutató tanulmányok a biotermékekről, és azok hazai kereskedelmi sajátosságairól. A téma jelenleg is aktuális, sőt, talán aktuálisabb, mint eddig bármikor, hiszen a jelenleg zajló gazdasági folyamatok között a fogyasztók még inkább árérzékenyek, ás reményeink szerint - még inkább minőségpártiak.