Egyszerű keresés   |   Összetett keresés   |   Böngészés   |   Kosár   |   Súgó  


Részletek

A cikk állandó MOB linkje:
http://mob.gyemszi.hu/detailsperm.jsp?PERMID=96014
MOB:2011/1-2
Szerzők:Mezei Györgyi
Tárgyszavak:ÉLELMISZER-ALLERGIA
Folyóirat:Háziorvos Továbbképző Szemle - 2010. 15. évf. 9. sz.
[https://orvositudasbazis.hu/]


  Ételallergiák / Mezei Györgyi
  Bibliogr.: p. 556. - Abstr. hun.
  In: Háziorvos Továbbképző Szemle. - ISSN 1219-8641. - 2010. 15. évf. 9. sz., p. 551-556. : ill.


A közlemény célja, hogy az ételallergiák anamnézissel nyerhető legfontosabb információit bemutassa abból a szempontból, hogy mely ételek okoznak leggyakrabban allergiát, elősegítse az elérhető diagnosztikai eszközök megfelelő használatát és értékelését, valamint bemutassa a jelenleg ajánlható kezelés és prevenció lehetőségét az IgE közvetítette ételallergiákban.