Egyszerű keresés   |   Összetett keresés   |   Böngészés   |   Kosár   |   Súgó  


Részletek

A cikk állandó MOB linkje:
http://mob.gyemszi.hu/detailsperm.jsp?PERMID=50596
MOB:1999/5
Módszertani:M 997
Szerzők:Szabó Mária; Élelmiszer-biztonsági Tanácsadó Testület. Veszély Elemzés Kritikus Szabályozási Pontok ; Magyarország. Földművelődésügyi és Vidékfejlesztési Minisztérium. Élelmiszeripari Főosztály
Tárgyszavak:KÖZEGÉSZSÉGÜGY; MINISZTÉRIUMOK; MINŐSÉGBIZTOSÍTÁS; ÁLLÁSFOGLALÁS; ÉLELMISZERVIZSGÁLAT
Folyóirat:Budapesti Közegészségügy - 1999. 31. évf. 2. sz.


  Az Élelmiszer-biztonsági Tanácsadó Testület (ÉBTT) állásfoglalása a Veszély Elemzés Kritikus Szabályozási Pontok (HACCP) rendszer alkalmazásával kapcsolatos kérdésekről : a Földművelésügyi és Vidékfejlesztési Minisztérium Élelmiszeripari Főosztályának közleménye / Szabó Mária
  In: Budapesti Közegészségügy. - ISSN 0133-137X. - 1999. 31. évf. 2. sz., p. 171-172.