Egyszerű keresés
|
Összetett keresés
|
Böngészés
|
Kosár
|
Súgó
Részletek
A cikk állandó MOB linkje:
http://mob.gyemszi.hu/detailsperm.jsp?PERMID=45776
MOB:
1994/5
Szerzők:
Gupta, Sushma
;
Singh, Balwant
;
Sharma, Sukesh Chander
Tárgyszavak:
ALKOHOL, ETIL
;
MEMBRÁNLIPIDEK
;
SACCHAROMYCES CEREVISIAE
Folyóirat:
Acta Microbiologica et Immunologica Hungarica
-
1994. 41. évf. 2. sz.
[https://akjournals.com/view/journals/030/030-overview.xml]
Changes in the composition and peroxidation of yeast membrane lipids during ethanol stress / Sushma Gupta, Sukesh Chander Sharma, Balwant Singh
Bibliogr. 31 tétel, Abstr. eng.
In: Acta Microbiologica et Immunologica Hungarica. - ISSN 1217-8950. - 1994. 41. évf. 2. sz., p. 197-204.
© Szoftver: NpSoft.hu - Adatbázis: GYEMSZI