Egyszerű keresés   |   Összetett keresés   |   Böngészés   |   Kosár   |   Súgó  


Részletek

A cikk állandó MOB linkje:
http://mob.gyemszi.hu/detailsperm.jsp?PERMID=45776
MOB:1994/5
Szerzők:Gupta, Sushma; Singh, Balwant; Sharma, Sukesh Chander
Tárgyszavak:ALKOHOL, ETIL; MEMBRÁNLIPIDEK; SACCHAROMYCES CEREVISIAE
Folyóirat:Acta Microbiologica et Immunologica Hungarica - 1994. 41. évf. 2. sz.
[https://akjournals.com/view/journals/030/030-overview.xml]


  Changes in the composition and peroxidation of yeast membrane lipids during ethanol stress / Sushma Gupta, Sukesh Chander Sharma, Balwant Singh
  Bibliogr. 31 tétel, Abstr. eng.
  In: Acta Microbiologica et Immunologica Hungarica. - ISSN 1217-8950. - 1994. 41. évf. 2. sz., p. 197-204.